edimax SP-2101W

Todellinen älypistorasia monipuolisin toiminnoin.

Liitettävissä SMA Home Manageriin. voit ohjata ylituottoa tämän pistorasian kautta. Näet myös paljonko kulutusta menee rasian läpi.

Voidaan käyttää ilman homemanageriakin kodin monissa automaatiojärjestelmissä ja voit ladata puhelimeesi tai tablettiin ilmaisen monipuolisen ohjelmiston jolla voit ohjata monia Edimax rasioita,

Smart Plug Switch Power Meter laitteen voi yhdistää tavalliseen pistorasiaan ja sen avulla on mahdollista kytkeä tai ajoittaa päälle/pois kytkeminen yhdistetyssä elektroniikka laitteessa älypuhelimella. Virrankulutus mittari mahdollistaa virrankulutuksen seurannan. Laitteen voi asettaa automaattisesti sammumaan, kun asetettu käyttöaika on tullut täyteen. Laite voi lähettää ilmoitus sähköpostin määritetyistä hälytystapahtumista. Liitä vain laite Smart Plug Power Meter laitteeseen ja koe kuinka Smart Plug laitteet voivat toimia kotisi hyväksi. 

Lataa ohjelmisto puhelimeesi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.edimax.edismart&hl=fi

https://apps.apple.com/fi/app/edismart/id1255820581?l=fi 

Tämä älypistorasia on koko maailmassa arvostettu ja erittäin kestävä tuote.

Käytä älypuhelintasi tai tablettia kytkeäksi laitteet päälle/pois missä vain. Seuraa laitteesi virrankulutusta. Saat arvokasta tietoa kotisi laitteiden virrankulutuksesta päivä, viikko ja kuukausi tasolla näppärästi suoraan älylaitteeseesi.

  • Kytke päälle/pois iPhonella, iPadilla & Androidilla
  • Seuraa ja hallitse virrankulutusta
  • Automaattiset virrankäyttö raportit ja ilmoitus sähköpostit
  • Reaaliaikainen virrankäyttö tieto sekä historiatiedot päivä, viikko ja kuukausi tasolla
  • Langaton asennus älypuhelimella tai tabletilla
  • Mitat: 105x64x60 mm (P X L X K)
  • Paino: 170 g
59.90 €
Please select variants first