Ylituotonohjaus MSP-SR-A2 + SMA HM2.0

Ei varastossa

Aurinkosähköjärjestelmien ylituotonohjaus järjestelmä.

Sisältää:

  • SMA Homemanager 2.0 63A
  • MSP-SR-A2 Smart relay max 16A

Lataa MSP-SR-A2 manuaali: 

https://my-solar.fi/index.php?fdownload=file-msp-sr_a2-suomi.pdf

Tällä järjestelmällä pystyt ohjaamaan ylituottoa haluamaasi kohteeseen.

SMA vaihtosuuntaajille yhteensopiva. 

Tämä järjestelmä tuo Sunnyportaaliin aivan loistavat uudet näkymät ja voit määrittää siellä ohjattavaan laitteeseen menevät ylituotot.

Tämä mullistaa aurinkosähköjärjestelmiä. tämän avulla säästä puhdasta rahaa ja järjestelmä tuo turvaa kotisi sähköön.

Kytke rele haluamaasi laitteeseen: Sähköauton latausasema, Lämminvesivaraaja, maalämpöpumppu, ilmalämpöpumppu...

Määritä laiteelle ohjelmassa millä ylituotolla kohde lähtee käyntiin ja millä määritteellä se sammuu.

Tämä järjestelmä sopii myös jo olemassa oleviin aurinkosähköjärjestelmiin joissa on SMA:n vaihtosuuntaaja.

Asennus on helppoa: kytke SMA HM20 mittarin jälkeen keskukseen ohjeiden mukaan liitä nettikaapeli HM20:n kun laite on netissä tee/liitä HM20 Sunnyportaaliin. sunnyportaali loytää samassanetissä olevat SMA vaihtosuuntaajat. jos kytket HM20 jo olemassa olevaan järjestelmään poista SMA vaihtosuuntaaja Sunnyportaalista. 

Kun olet liittänyt HM20 (Home Manager 2.0) voit liittää MSP-SR-A2 kytkettävään laitteeseen esim. lämminvesivaraajan vastukseen L-in N-in N-out ja L-out. hyvin yksinkertaisesti. lataa älypohelimeesi tai tablettiin ilmainen aplikaatio joka löytyy ohjeesta. Liitä laite sinun WiFi verkkoon aplikaatiolla. pitää olla samassa netissä kun missä HM20 on näin HM20 löytää myös MSP releen. nyt voit tehdä kaikki asetukset SMA:n Sunnyportaalissa.

Voit määrittää käynnin aurinkosähköllä, aikajaksoilla tai manuaalisesti.

Voit laittaa laitteen päälle tai sammuttaa mistä vain vaikka toiselta puolelta maailmaa älypohelimella tai tabletilla käsikäytöllä ja muuttaa sen koska haluat automaattisesti toimivaksi.

Älykäs järjestelmä on myös oppiva se oppii sinun sähköstä  MSP_SR releen kautta menevän sähkön yleisesti läpi menevän sähkön ja sääennustuksien mukaan.

Läite on siis todellinen älykäs ja oppiva. Tämä mullistaa SMA aurinkosähköjärjestelmien käsitteen.

MSP-SR-A2 älyreleessä on myös korketus kytkin jolla saadaan laite päälle tai pois päältä sekä LED-ilmaisimet jotka tulevat näkyviin kun laite kytketään.

Jos sinulle on asennettu jokin kello ohjaamaan sähköä aurinkosähköllä se voi olla sinulle jopa haitallinen sähkölaskussa sillä päiväsähkö on kalliimpaa ja kello ei tiedä mitä järjestelmä tuottaa.

Tämä monipuolinen ratkaisu on kokonaisvaltainen ja käyttäjä ystävällinen.

Jos olet kytkenyt MSP-SR releen lämmitysvastukseen voit tehdä sille kulutusrajan. näin ollen jos vastus on menossa rikki tai tulee siihen jokin vika saat siintä ilmoituksen ennen kun vika ilmeentyy. Tämä tuo turvaa kotiisi.

Useimmiten kun kodin sähkölaite kute lämminvesivaraajan vastus on menossa rikki tai kuoleentuu sen virrankulutus kasvaa ja voit huomaamatta käyttää viellista laitetta joka kuluttaa kohtuuttomasti sähköä ja maksat siintä.

Jos tarvitset asennusta näille laitteille voitte ottaa meihin yhteyttä.

P. 020-7305360 tai info@my-solar.fi

845.00 €
Please select variants first