Panasonic HIT maahantuonti


Panasonic HIT aurinkopaneeleiden maahantuonti siirtyi vuoden 2019 alussa My-Solar Oy:lle.

My-Solar Oy on perustettu vuonna 2015. Yhtiö aloitti markkinointitutkimuksella ja tuotteiden pohjoismaisiin olosuhteisiin soveltuvien laitteiden selvityksellä. Yhtiön tarkoituksena on tuoda Pohjoismaihin ja Baltianmaihin tehokkaimpia ja laadukkaimpia aurinkopaneeleita ja energiatehokkaita tuotteita. My-Solar Oy:n omistus on kokonaisuudessaan Suomessa ja on vakaa omarahoitteinen perheyhtiö (ei toteutettu velkarahalla).

My-Solar Oy:llä on Panasonic lisenssin lisäksi myös Sunpower lisenssi. Yhtiöllä on myös valtava määrä kohteita Suomessa kaikilla paneelityypeillä tehtynä ja paljon tietoa paneeleiden laadusta sekä tuotoista. 

My-Solar Oy suunittelee ja toteutta SMA-vaihtosuuntaajiin ja Panasiniciin liitettäviä ohjauksia ja automaatiojärjestelmiä. Rakennamme järjestelmiä siis käyttötarpeen mukaan. Automaation toteuttamiseen löytyy myös asentajia. Suunittelemme myös kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja pientaloihin, kerrostaloihin ja liikerakennuksiin.

Panasonic HIT aurinkopaneelit ovat osoittautuneet sekä yhtiön omien konkreettisien testien että puolueettomien testien perusteella laadukkaimmaksi paneeleiksi tuoton takuun ja laadun perusteella. Tuotteet ovat myös eettisesti tuotettuja.

My-Solar Oy on Panasonic Solar Premium Installer ja takaa takuiden toimivuudesta. Meiltä tilatuilla Panasonic ja SMA tuotteilla on siis Premium-takuu. My-Solar Oy:ltä saa myös koulutuksen Panasonic Premium Solar Installeriksi ja koulutuksen laitteiden käyttöönottoon ja asennukseen.

My-Solar Oy toimii luotettavasti ja ystävällisesti pyrkien auttamaan jälleenmyyntiä monilla tavoin. 

Tule mukaan iloiseen ja mukavaan jälleenmyyntiin. 

My-Solar Oy

info@my-solar.fi  puh. 020-7305360