Panasonic HIT maahantuonti


Panasonic HIT aurinkopaneeleiden maahantuonti siirtyi vuoden 2019 My-Solar Oy:lle.

Täällä Panasonicin viralliset yhteistyökumppanit: https://eu-solar.panasonic.net/en/premium-installer-panasonic-map-search.htm#partners

Panasonic Solar: Panasonic Electric Works Europe AG, My-Solar Oy.

My-Solar Oy on perustettu vuonna 2015. Yhtiö aloitti markkinointitutkimuksella ja tuotteiden pohjoismaisiin olosuhteisiin soveltuvien laitteiden selvityksellä. Yhtiön tarkoituksena on tuoda Pohjois- ja Baltianmaihin tehokkaimpia, laadukkaimpia aurinkopaneeleita ja energiatehokkaita tuotteita. My-Solar Oy:n omistus on kokonaisuudessaan Suomessa. My-Solar on vakaa omarahoitteinen perheyhtiö (ei toteutettu velkarahalla).

My-Solar Oy:llä on Panasonic lisenssin lisäksi myös Sunpower lisenssi. Yhtiöllä on valtava määrä kohteita Suomessa kaikilla paneelityypeillä tehtynä ja paljon tietoa paneeleiden laaduista sekä tuotoista. 

My-Solar Oy suunittelee ja toteuttaa SMA-vaihtosuuntaajiin ja Panasoniciin liitettäviä ohjauksia ja automaatiojärjestelmiä. Rakennamme järjestelmiä käyttötarpeen mukaan. Automaation toteuttamiseen löytyy myös asentajia. Suunittelemme kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja pientaloihin, kerrostaloihin ja liikerakennuksiin.

Panasonic HIT aurinkopaneelit ovat osoittautuneet sekä yhtiön omien konkreettisien testien, että puolueettomien testien perusteella laadukkaimmaksi paneeleiksi tuoton takuun ja laadun perusteella. Tuotteet ovat myös eettisesti tuotettuja.

My-Solar Oy on Panasonic Solar Premium Installer ja takaa takuiden toimivuudesta. Meiltä tilatuilla Panasonic ja SMA tuotteilla on  Premium-takuu. My-Solar Oy:ltä saa koulutuksen Panasonic Premium Solar Installeriksi ja koulutuksen laitteiden käyttöönottoon/ asennukseen.

My-Solar Oy toimii luotettavasti ja ystävällisesti pyrkien auttamaan jälleenmyyntiä monilla tavoin. 

Tule mukaan iloiseen ja mukavaan jälleenmyyntiin. 

My-Solar Oy

info@my-solar.fi  puh. 020-7305366