TILAUSEHDOT

My-Solar Oy:n myynti- ja toimitusehdot

20.8.2020

Asiakkaan rekisteröityminen

Panasonichit.fi on My-Solar Oy:n (jäljempänä myyjä) ylläpitämä suljettu B2B-verkkokauppa. Asiakkaaksi rekisteröitymisen edellytyksenä on, että yrityksellä on toimitus- ja laskutusosoite ja yritys on merkitty Kaupparekisteriin. Laskutusoikeus myönnetään luottotarkistuksen jälkeen. Luotottaja tarkastaa luottotiedot ja tekee riskianalyysin, jonka pohjalta laaditaan luottomäärä. Ostaminen edellyttää Tilin luomista. Tilaukset voidaan tehdä myös sähköpostilla, josta on sovittu erikseen. Tilattava sähköposti tulee olla allekirjoitettu tilaavalle yhtiölle.

Toimitukset

Toimitukset toimitetaan, kun tilausvahvistus on saapunut. Suomen laaja varasto avataan helmikuussa 2021. Pv-paneelit toimitetaan sitä ennen joko Saksan EU varastosta tai Helsingin Pitäjänmäen pienemmästä varastosta.

Kaikki tilaukset lähtevät kuitenkin toimitukseen viimeistään kahden arkipäivän kuluessa (48 h) tilauksen saapumisesta. Toimitamme tavarat pääsääntöisesti DB Schenkerin maakuljetuksella, tai asiakkaan pyynnöstä myös kirjeenä, postipakettina, postirahtina tai Matkahuollolla ostajan toimitusosoitteeseen tai Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen, yleisten kuljetusehtojen mukaisesti. Toimitusmaksu riippuu tilauksen painosta ja koosta, sekä valitusta toimitustavasta.

Jälkitoimitukset toimitetaan heti kun tavara saapuu varastoon, eikä niistä peritä rahtia.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat alv 0 %.(ellei toisin mainita)

Verkkokaupassa näkyvät hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tarjousten yhteydessä erikseen mainitun ajan. Laskun loppusummaan lisätään arvonlisävero. Verkkokaupan hinnat saattavat poiketa muiden myyntikanavien hinnoista. Hinnat ovat asiakaskohtaisia ja sisältävät kaikki sovitut alennukset.

Maksutavat

Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää netto luottorajan sisällä, luottomäärän täyttyessä veloitetaan maksu ennakkomaksuna. Maksun viivästyessä perimme 16% viivästyskoron sekä huomautus- ja perintäkulut. Laskutuslupa myönnetään luottotarkistuksen jälkeen. Varaamme itsellemme oikeuden tarkistaa ja hylätä tilauksen tai maksuehdon oikeutuksen ennen kauppasopimuksen syntymistä.

Maksupalvelutarjoaja

Tilitiedot:

My-Solar Oy (OP- FI68 5780 4120 0581 90)

Laskutus tapahtuu Procountor laskutuksella sähköisesti.

Operaattori

OpusCapita Group Oy - Itella (003710948874)

OVT/verkkotunnus 003726970523

Huomautukset

Asiakkaan on toimitusta vastaanottaessaan tarkistettava tavaran kunto ja lähetyksen oikeellisuus. Mahdolliset huomautukset tavaran laadusta tai muista epäkohdista on esitettävä välittömästi tavaran vastaanottamisesta My-Solar Oy:lle p. 020-7305366 tai sähköpostitse info@my-solar.fi

Panasonic HIT Paneelit rekisteröidään toimitettavaan kohteeseen, jonka jälkeen tilausta ei voi perua.

Panasonic HIT aurinkosähköpaneelit ovat erikoistuotteita ja erittäin tarkkaan laatuvalvottuja ja laajasti raportoituja.

Panasonic tuotteissa todetun virheen tulee korjaamaan / vaihtamaan Panasonic Solar Premium Installer, asennusyhtiö.

panasonichit.fi / info@panasonichit.fi

Palautukset B2B (yritysmyynti)

Tuotteiden mahdolliseen palauttamiseen tarvitsee aina My-Solar Oy:n myynnin tai myyntiedustajan hyväksynnän. Tuotteita ei voi palauttaa ilman lähetyskohtaista hyväksyntää.

My-Solar Oy:n myynti p. 020-7305366 tai sähköposti: info@my-solar.fi

Mahdollisissa palautuksissa on huomioitava tuotteiden kunto: palauttaa voi tuotteet, jotka ovat käyttämättömiä, virheettömiä, jälleenmyyntikelpoisia ja alkuperäispakkauksissaan. Palautettavan tuotteen on kuuluttava myyjän palautusajankohdan valikoimaan. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista, ellei palautuksen syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai myyjän toiminnasta johtuva virhe. Palautukseen liitetään kopio lähetyslistasta, johon on merkitty palautuksen syy.

Palautusoikeuden ulkopuolella ovat tuotteet joita ei alan tavan mukaan voida vaihtaa: Erikoistilaus tuotteet, asiakkaalle erikseen tilatut tilausmyyntituotteet, alennetut ja valikoimista poistuneet tuotteet, Panasonic HIT,

Panasonic HIT tuotteiden erityisehto: Panasonic HIT aurinkosähköpaneelit rekisteröidään kohteeseen johon Panasonic HIT paneelit on tilattu. Kun rekisteröinti on tehty tilausta ei voida peruuttaa.

Postiennakolla, luottopakettina tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.

Palautukset B2C (kuluttajat)

Yksityishenkilöille on etämyynnissä 14 vuorokauden rajoitettu palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää tällöin vastata kunnoltaan ja pakkauksien osalta uutta tuotetta, eikä siinä saa näkyä käytönjälkiä. Asiakas maksaa palautuksesta johtuvat posti/rahtikulut. Palauttamme käyttäjän maksusuorituksen tuotteen palautuksen johdosta viimeistään 30 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta.

Tilauksen peruutusoikeus

Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa tilauksensa, jos kyseessä on varastoitava tuote ja tuotetta ei vielä ole ehditty antaa kuljetettavaksi. Jaksotettuja tilauksia, samoin kuin asiakkaalle erikseen tilattuja tuotteita ei voida peruuttaa tilauksen jälkeen.

Ylivoimainen este

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

Omistusoikeudet ja vastuu

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle.

Takuu

Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika. Paketin mukana saamasi lähete toimii takuutodistuksena. Panasonic HIT erityistakuut astuvat voimaan rekisteröinnin kautta (Ohje.)

Riitakysymykset

Myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa.

Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa. Yritys- ja henkilötiedot tulevat vain My-Solar Oy:n asiakasrekisterikäyttöön.
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Yhteystiedot

My-Solar Oy
Piispanpiha 7 02200 Espoo Finland

Puhelin: 020-7305360
Sähköposti: info@my-solar.fi